Introductie

1984-small Elke rutarlogo Harmonika is uniek en handgemaakt naar uw wensen. De Kwaliteit spreekt voor zich door de geweldige klank, en de perfecte afwerking bij elke Harmonika.

Aangezien wij constant bezig zijn om de kwaliteit van elk instrument te verbeteren, worden alle modellen op de site constant geactualiseerd. Wij behouden ons het recht voor, om onaangekondigd veranderingen te doen op de site.

2011-small2011-small22011-small32011-small4

 


Dit artikel richt zich aan iedereen, die de koop van een gebruikte RUTAR Harmonika overwegen. Wij benadrukken hierbij om voorzichtig te zijn, aangezien er 2e hands harmonika’s in omloop zijn, die niet meer origineel zijn, en niet aan onze normen en kwaliteit voldoen. Het gaat hierbij om instrumenten die qua uiterlijk verschijnen zoals RUTAR Harmonikas, maar het niet werkelijk zijn. Wij vragen u daarom vriendelijk, om voor een definitieve aankoop de harmonika door ons te laten checken, om zo te kunnen vaststellen, of het om een Original RUTAR Harmonika gaat. Is dit zo, dan krijgt u van ons gratis een certificaat van echtheid voor het instrument.

Voor onderhoud, reparaties enz… WELKE NIET ZIJN UITGEVOERD door vakkundig personeel bij Original RUTAR Harmonika, of door de door Original RUTAR Harmonika erkende servicepartner, zijn wij NIET aansprakelijk. Is dit het geval, vervalt de Garantie PER DIRECT.

Niet ELKE RUTAR – HARMONIKA IS WERKELIJK “ORIGINAL”!